Afdragsbetaling med ViaBill Gratis Fragt v/Køb over 300 kr. Sikker Betaling Tilfredshedsgaranti Over 5.300 Tilfredse Kunder :-)

Dansk Kvalitets Gel Neglelak!

NYHEDER: Nye Produkter & Nyheder

Vi har gang i rigtig mange ting "bag kulisserne" og mange af disse ting, deler vi med dig her i dette blog indlæg. Jeg håber at du finder vores nye produkter og meget mere super interessante! Enjoy!

GELLAK.DK: 1 Års Jubilæum

Du har nok lagt mærke til at bloggen har været stille... Sorry! Men vi er her skam stadig og vi knokler derud af! Der vil også snart komme flere indlæg igen, da vi har mange ting vi gerne vil dele med dig. Så hold gerne øje!

GUIDE: Pleje af Negle & Neglebånd

At du får tilført fugt og olier til både hænder og negle, vil altid have en positiv effekt. Vores overbevisning er også at det samtidig styrker svage negle og gør at neglene nok gror en smule hurtigere.

INFO: Er Gel Neglelak Farligt og Allergifremkaldende?

Det er et spørgsmål der er blevet spurgt mange gange og et man kan finde en del artikler på f.eks. på DR i forbindelse med at Matas fjernede Depend Gellack fra deres hylder da et par kunder havde fået en allergisk reaktion. Næsten alle kosmetik og beauty produkter har en chance for at kan fremkalde en eller flere former for allergi, men da vi er medlem af EU er reglerne meget stramme ifht. Hvad der må indgå i vores produkter som vi bruger.

GUIDE: Fjernelse af Gel Neglelak

At få fjernet ens Gellak manicure er en mere kompliceret process end ved at fjerne almindelig neglelak. Hvis du har fået lavet dine negle ved en salon, kræver mange af dem også betaling for fjernelse af Gel Neglelak manicure. Hvorfor ikke spare de penge og gøre det selv?