NYHEDER: Nye Produkter & Nyheder

Nye PRODUKTER & MEGET MERE 

Der er simpelthen sket så meget her på det sidste, så jeg tænkte at jeg lige ville give en kort gennemgang af hvad der egentlig foregår.

Mange af tingene har jeg måske nævnte tidligere, så hvis jeg gentager mig selv - Sorry! :)


  • Nyt Produkt - Gellak.dk Builder Gele i 3 Farver
  • Ny Produkt Serie i 2018
  • Ydre Emballage til Gel Neglelak Flasker
  • Ny Base Coat Formel
  • Ny Top Coat Formel
  • Lancering af Gellak.co.uk
  • Startsæt er blevet ændret


Vores builder gele har været undervejs i noget tid efterhånden, men det er først nu at vores fabrik og laboratorie har ramt en formular, som vi er tilfredse med.

Ikke nok med det, så kan produktet også hærdes i LED lamper - Det er der ikke særlig mange andre builder geleer der kan! 

Til start vil den komme i farverne Nude, Hvid og Klar. Jeg håber meget at vi får lanceret produktet her i 2017 og samtidig får lavet et startsæt til dette.

Nedenfor kan du se udkast af hvordan bægrene vil komme til at se ud. Dog er der lavet rettelser, som ikke fremgår af disse billeder - Men du får en god idé om hvordan de vil se ud!

Ny produkt serie - Jep! Mange af jer har nok hørt om Poly Gel og den vogn skal vi også være med på... Med vores egen model. Jeg har ikke så meget info på dette endnu, andet end at det er noget vi forventer at blive lanceret i 2018.

Hvad navnet bliver, farver m.m. - Har jeg ikke noget på endnu, men det er et produkt som vi vægter utrolig højt, da det er super fedt og vi er helt sikre på at vi kan lave en produkt der er på niveau med Poly Gel.

Hvad vil vores variant hedde? Time will tell!Vores ydre emballage har været igennem mange revisioner efterhånden, fordi at jeg vil være 110% sikker på at de er som de skal være, inden de bliver sat i produktion.

Jeg syntes dog vi er ved at være i mål med dette og hvis alt flasker sig, så vil alle flasker komme i smarte ydrekasser i slutningen af året.Der er i gang med at blive udviklet nye formler på vores Base og Top Coat. Vi har egentlig været meget tilfredse med dem, dog har vi oplevet periodisk at nogle af vores normale Top Coat Shine, godt kan virke et smule mat efter man har affedtet den med alkohol.

Dette problemer bliver dog løst med den nye formel af Top Coat.

Base Coaten får også en ny formel som gør at den binder sig bedre til neglepladen og derved mindsker chancen for lift.


Et mål jeg har haft hele tiden, er at jeg gerne vil have vores produkter ud i verden og dette er nu så småt søsat med vores internationale side www.Gellak.co.uk

Den udenlandske side vil altid have de samme produkter som vores danske og vil ikke blive "prioriteret" højere end vores danske side. De vil blive betjent og operere på lige fod.

Dog kan der godt være tilbud aktive på siderne, som ikke nødvendigvis er ens eller følges ad. Hvis du handler som dansk kunde, skal du selvfølgelig fortsat gøre dette her, på denne side.


Til slut, så fik alle vores startsæt et "make-over" i September/Oktober 2017, hvor vi simpelthen afskaffede de gamle typer UV lysstofrør lamper og erstattet udelukkende med LED.

Vores erfaring det seneste år, har simpelthen vist at LED er og bliver fremtiden indenfor dette felt og at de gamle typer lamper, simpelthen er for ringe, kontra de nye lamper vi sælger i dag.

Men hvis du har købt vores tidligere startsæt, er der selvfølgelig stadig garanti på lamperne der var med i disse.


Tak fordi du læste med!

Det var altid jeg lige havde for nu :-)

Bedste hilsner,

Dennis fra Gellak.dk