Betaling

Sikkerhed med betaling

Når du vælger af lave en bestilling hos Gellak.dk, så vil du altid få oplyst den nøjagtige pris ved kassen, som er inklusiv moms og fragt.

Der er ingen skjulte kortgebyrer eller lignende, når du handler hos os.

Sikkerhed og fortrolighed er utrolig vigtigt når man handler på internettet og oplyser ens private informationer og kort oplysninger.

Vi kan som firma kun se de sidste 4 cifre i dit betalingskort og resten af informationerne er SSL krypteret og sikret, så der ikke er nogen der kan "opsnuse" disse informationer og misbruge dem.

Vi benytter os af hhv. Clearhaus og QuickPay hos PensoPay, som sørger for at du trygt kan handle hos os.

Fra Juli 2017 har vi aktiveret 3D Secure, da dette bliver et lovkrav for netbutikker i 2018. Dette gør at du skal bruge dit NemID når du skal betale. Du modtager en SMS med en kode, som skal indtastes på siden.

Hvis du har problemer med dette, kan du kontakte NETS på telefon: 44 89 27 50

Når du laver en bestilling, så reservere vi beløbet på din konto. Grunden til at man gør det, er for at vi kan sikre at pengene er der, når din ordre afsendes og vi så trækker betalingen. 

I de 3 år hvor vi har drevet SelvsiddendeBHer.dk og betjent over 11.000 kunder, har vi ikke haft et eneste tilfælde af kort misbrug eller stjålne kort oplysninger, dette fortsætter vi med her hos Gellak.dk

Du kan læse mere om Clearhaus HER

Du kan læse mere om Quickpay HER

Her kan du se hvilke betalingskort vi tager imod:

 

Har du problemer med betaling?

Hvis du har problemer med at betale, kan der være forskellige årsager til dette. 

De typiske fejl vi ser, er at man ikke får indtastet de korrekte kort oplysninger, heriblandt også kortholder navn (Dit navn, efternavn og eventuelt mellemnavn)

Men hvis du ikke har dækning nok på kontoen, så vil betalingen også blive afvist.

Skulle du alligevel opleve problemer med at betale, kan vi klare din bestilling uden om vores normale betalingssystem via MobilePay eller en Bankoverførsel.

Hvis du oplever problemer med betaling, må du meget gerne sende en email til Info@Gellak.dk, så vil vi se om vi kan finde fejlen og ellers give dig mulighed for at betale på ovenstående vis.

Betaling med stjålet betalingskort

Vi gør opmærksom på, at vi har forskellige sikkerheds systemer, som gør os opmærksom på mærkværdig betalings mønstre eller hvis betalings adresse og kortholders oplysninger ikke stemmer overens.

Disse ordrer der bliver noteret af dette, tjekker vi manuelt og hvis vi opdager at nogen har betalt med et stjålet betalingskort, vil sagen blive overdraget til politiet.