GUIDE: Pleje af Negle & Neglebånd

GUIDE: Pleje af Negle & Neglebånd

Mennesker er meget forskellige og nogen går direkte til sagen og springer over eventuelle trin, for at nå resultatet hurtigere.

Ofte er disse krumspring ikke en særlig god idé og det gælder også pleje af negle og hænder... I SÆR, hvis du er en flittig bruger af gel neglelak, neglelak, kunstige negle m.m.

Men selv hvis du altid køre den "Lé natural" stil, så er pleje stadig vigtigt og det gør så meget ved udseendet af dine hænder og negle.

 

Hvordan plejer jeg så mine negle?

Her vil vi give en trin for trin guide, hvordan vi syntes at man opnår det bedste resultat i pleje af ens fingre og negle.

Du skal bruge:

  • Neglebåndsolie
  • Håndcreme*
  • Neglebåndsskubber (Helst ikke metal)
  • Neglefil (Fin/Mellem)

*Valgfrit


Neglebåndsolie

Vi har et stort udvalg af neglebåndsolie og andre pleje produkter til negle og hænder.

Neglebåndsskubber

Vi anbefaler at man bruger en neglebåndsskubber i enten træ eller gummi/plast. Vi anbefaler ikke metal.

Hellere for meget end for lidt!

Negle kan aldrig blive plejet for lidt. Så det er altid bedre at gøre det én gang for meget, end én gang for lidt!Trin 1.) Hav hænderne i et lunt vandbad i 5-10 minutter og vask derefter hænderne med en god sæbe.

Trin 2.) Sørg for at dine negle er filet ned som du ønsker. På naturnegle er det vigtigt at du filer samme vej og ikke frem og tilbage

Trin 3.) Start med at skubbe dine neglebånd tilbage. Hvis man er lidt ømskindet, kan det måske godt gøre lidt ondt for nogen, men bare tag dig god tid. Husk, kun skubbe - IKKE KLIPPE :)

INFO: Når dine neglebånd er skubbet tilbage, kan der nogle gange være et form for hvidt lag rundt langs neglebåndet tættest ind mod fingeren. Dette stammer fra "eponychium" som er det der forsegler huden og neglen ved neglebåndet, så der ikke kommer skidt og bakterier ind under huden og giver infektioner eller betændelse.

Trin 4.) Der er lidt delte meninger om fjernelse af dette hvide lag, men vores erfaring er at så længe du nænsomt skraber det af med en gummi eller træ neglebåndsskubber, så bør det være helt okay! Du skal bare ikke file, skrabe og gøre ved, så er det bedre at lade det være.

Trin 5.) Nu bør du vaske dine hænder igen, for at dine negle nu er helt rene igen med pæne tilbageskubbet neglebånd.

Trin 6.) Nu påføres en god neglebåndsolie rundt om neglene, på neglepladen og gerne under negletippen. Når du har påført dette på begge hænder, kan du godt sidde og vente 5-10 minutter hvorefter du arbejder produktet ind i neglen og fingrene. Det må gerne masseres ind så friktionen fra din massage afgiver lidt varme ned mod neglen, da dette gør at produktet trækker bedre ind.

VALGFRIT: Du kan vælge at gentage Trin 6.) op til flere gange, men negle kan kun absorbere så meget neglebånds olie af gangen. Derfor er det tit bedre at du gør det 1-2 gange men flere gange om ugen.

Trin 7.) Her plejer jeg at give både hænder og negle en god hånd- & negle creme. Vi har en mandel creme fra The Body Shop, som jeg personligt syntes er super lækker. Den er også rigtig god som en almindelig håndcreme, hvis du døjer med tør hud og er samtidig utrolig drøj i brug.

Trin 8.) Nu kan du så blot aftørre overskydende pleje produkter eller give dine hænder et let skyld under vandhanen. Det er lidt en smagssag hvad man ønsker.


Hvilke fordele er der ved at jeg plejer mine negle?

At du får tilført fugt og olier til både hænder og negle, vil altid have en positiv effekt. Vores overbevisning er også at det samtidig styrker svage negle og gør at neglene nok gror en smule hurtigere. Det sidste kan vi dog ikke garantere.

Men det giver hvert fald ens negle et frisk pust og giver dem et sundt og velplejet look. Når det så er sagt, så kan du i løbet af dagen eller ugen altid give neglene en tur med neglebånds olie, som hvis du ville smøre dine hænder eller ansigt med creme. 

Det vil kun være godt! Men desværre er negle tit en smule overset i den daglige pleje af ens hud og krop.

Nogle undersøgelser viser også at for folk som har tendens til svage negle som flækker, flosser m.m. Generelt er blevet stærkere efter at de i en fast rutine plejer deres negle med olie og cremer.


Neglebånds OLIE FLASKE

Her kan du finde vores udvalg af lækre neglebånds olier. Flaskerne har små blomster i flasken, som også gør dem dekorative.

Den der er mest populær er "Blomster Power"

Pris:  29 kr.