Afdragsbetaling m. ViaBill Gratis Fragt v/Køb over 499 kr. Sikker & Krypteret Betaling Tilfredshedsgaranti Over 10.000 Tilfredse Kunder :-)

Kvalitets Gel Neglelak til Skarpe Priser!

INFO: Er Gel Neglelak Farligt og Allergifremkaldende? 

*2019 Opdateret*

Det er et spørgsmål der er blevet spurgt mange gange og et man kan finde en del artikler på f.eks. på DR i forbindelse med at Matas fjernede Depend Gellack fra deres hylder da et par kunder havde fået en allergisk reaktion.

Næsten alle kosmetik og beauty produkter har en chance for at kan fremkalde en eller flere former for allergi, men da vi er medlem af EU er reglerne meget stramme ifht. Hvad der må indgå i vores produkter som vi bruger.

Jeg håber at du vil læse indlægget hele vejen igennem, da hvis man kun læser halvdelen vil få et forkert indtryk af gel neglelak.

Dette er ikke en skræmmekampagne, men vigtig information :)

 

Hvad indeholder gel neglelak?

Det variere fra mærke til mærke, men af alle de mærker som vi har undersøgt er der en gruppe ingredienser som går igen og det er akrylater.

Vi kender ikke nogen gel neglelakker som IKKE indeholder akrylater, da det er en af de primære ingredienser i lakken som giver den alle de egenskaber som den har.

Der findes mange forskellige typer akrylater hvor den værste er den som bliver kaldt for MMA eller Methyl Methacrylate.

Heldigvis er der ikke så mange(Hvis nogen) der indeholder MMA længere, da lige præcis denne type af akrylater er utrolig allergi fremkaldende.

HEMA akrylater er også blevet testet for at kan give allergi i sjældne tilfælde. Dog skal det understreges at næsten alle typer gel neglelak indeholder HEMA på den ene eller anden måde. Dette gælder også de dyre salon mærker.

2019 Opdatering: Der er lavet undersøgelser det sidste års tid, som viser at HEMA og Di-HEMA i større grad kan være medvirkende til forårsagelse af hud irritation eller allergi.

Derfor har vi rykket vores produktion af Gellak flasker til den fabrik som også producere vores Gellak.dk Akryl Gele, da deres formler ikke indeholder Di-HEMA eller HEMA.

De nye HEMA-FRI flasker kommer løbende ind i sortimentet fra Maj 2019 og frem.


ER DET IKKE DUMT AT BRUGE GEL NEGLELAK sÅ?

Det spørgsmål kan vendes på alle produkter vi som mennesker bruger i hverdagen. Parfume, almindelig neglelak, deodoranter, shampoo, makeup osv.

Det er ikke "dummere" at bruge gel neglelak end at bruge almindelig neglelak eller makeup for den sags skyld. 

MAN skal bare vide hvordan man skal bruge produkterne, fordi så er chancen for allergi faktisk lig med nul.

Når det er sagt, så har gel neglelak kun en lille chance for at være allergifremkaldende når det er flydende. Så snart det er hærdet i lampen, så er det ikke længere allergifremkaldende.


Opsummering

Vi ved nu at....

  • Akrylater er den primære årsag til allergi.
  • Gel neglelak har en lille chance for at være allergifremkaldende.
  • Chancen for allergi er utrolig lille da MMA som udgangspunkt heldigvis ikke bruges længere.
  • Gel neglelak har kun en chance for at give allergi i sin flydende form når det kommer i kontakt med huden, ikke når det er hærdet.
  • Chancen for allergi findes i næsten alle produkter vi omgås i hverdagen.
  • Gel neglelak skal bruges på ansvarligvis og med den fornødne viden.


Methyl Methacrylate (MMA)

Stærkt allergifremkalende men bruges ikke i vores gel neglelak.

Følg Instruktionerne

Følg altid instruktionerne på de produkter du bruger.

Fornuft & Frihed Under Ansvar

Brug de produkter du har lyst til, på eget ansvar.TIP: SÅDAN UNDGÅR DU GEL NEGLELAK ALLERGI

Igen, er chancen for allergi meget lille, men derfor er den der alligevel.

Gel neglelak må aldrig komme i kontakt med huden - Dette er det allervigtigste punkt og det kan ikke understreges nok. Derfor fremgår dette også både på vores flasker og i vores gel neglelak vejledninger.

Sørg altid for at have god tid og ro når du laver dine egne negle med gel neglelak, for at det ikke bliver noget sjusk og chancen for at du kommer til at lave fejl er større.

Når gel neglelak påføres, så sørg for ikke at have for meget på børsten og start aldrig helt oppe ved neglebåndet, men gerne lidt længere nede og forsigtigt arbejde det op mod neglebåndet, men så der stadig er et par mm fri i mellem lakken og ind mod neglebåndet. 

Gel neglelak tørrer/hærder først i lampen, derfor har du god tid til at arbejde med produktet, udnyt den her tid til at lave et flot resultat og uden det kommer i kontakt med huden.

Man kan også vælge at bruge flydende latex rundt om neglen. Dog kan vi ikke garantere at dette kan forhindre akrylat allergi.

Hvis du er selvstændig negletekniker, vil vi anbefale at du bruger handsker når du laver negle på dine kunder.

Gel Neglelak Start sæt

Vil du prøve kræfter med vores gel neglelak? Så kan du prøve et af vores startsæt som indeholder alt for du kan komme i gang.

Pris:  999 kr. 

FØR PRIS: 1296 kr.

Tilføj en kommentar

* Kommentarer bliver gennemgået af en moderator