Afdragsbetaling m. ViaBill Gratis Fragt v/Køb over 699 kr. Sikker & Krypteret Betaling Tilfredshedsgaranti Over 10.000 Tilfredse Kunder :-)

Gratis Fragt v/Køb over 699 kr.

Guide: Fjernelse af Gel Neglelak & Gele Negle

At få fjernet ens  Gellak manicure er en mere kompliceret process end ved at fjerne almindelig neglelak. 

Hvis du har fået lavet dine negle ved en salon, kræver mange af dem også betaling for fjernelse af Gel Neglelak manicure. Interesseret i fjernelse af Gele Negle? Venligst scroll ned i bunden af siden :-)

Hvorfor ikke spare de penge og gøre det selv?

 

Du skal bruge følgende:

 

  • Acetone (90-100%)
  • *Nail Foil Soak-Off 
  • Neglebåndsskubber 
  • Håndcreme og neglebåndsolie
  • Tålmodighed :)
  • Varighed: 25-45 minutter

* Du kan også bruge sølvpapir + vatrondeller


Nail Foil Soak Off Wraps

Væddes i Acetone og vikles om neglen.

Gellak Remover

Brug den rigtige Acetone og ikke en fra Netto eller Rema1000!

Neglebånds Olie 

Pleje af negle & hænder efterfølgende er VIGTIGT!


Trin 1.)

Hav alle ovenstående produkter klar og start med at væde vattet eller vatrondeller i acetone. 

Trin 2.)

Læg den acetone væddet side eller vatrondel ned mod neglen. Nogle vælger også at bruge en vatrondel sammen med Nail Foil Soak-Off.

Trin 3.) 

Pak sølvpapiret rundt om negl og finger og sørg for at det slutter tæt, så acetonen ikke kan rende ud og fordampe.

Tip: Put eventuelt hænderne i plastposer, f.eks. Fryseposer og derefter vikkel dem ind i håndklæder. Det holder på varmen og acetonen som gør at processen bør gå lidt hurtigere.

Trin 4.)

Nu skal du blot vente i minimum 15 minutter, hvorefter du kan tjekke om lakken er begyndt at slippe. Hvis lakken stadig sidder godt fast, venter du yderligere 10 minutter. Viser det sig at acetonen er fordampet, skal du gå tilbage til Trin 2.) 3.)

Info: Hvor lang tid det tager at få lakken til at løsne sig afhænger af f.eks. Hvilket mærke gel neglelak der er tale om, hvor lang tid det har hærdet i lampe eller hvor længe man har haft det på. Jo længere tid du har haft lakken på neglene, jo sværere er det at få af, men ikke umuligt!

Trin 5.)

Hvis det meste af lakken er ved at have løsnet sig fra neglen, kan du meget blidt begynde at skubbe resterne af neglen med din neglebåndsskubber. Hvis det ikke falder nemt af uden besvær, skal du pakke fingrene ind igen.

Trin 6.) 

Når alt lakken er fjernet kan du tage en klud eller lignende med acetone og blidt skrubbe neglene helt rene og herefter skal du lige et smut ud og vaske dem med en god håndsæbe. At fingre og negle ser hvide ud er pga. Acetonen og har ingen betydning. Dine fingre skal nok blive pæne igen :)

Info: Nogle har også gode erfaringer med at buffe/file top coaten af inden de går i gang med at fjerne deres gel neglelak, men man skal blot være påpasselig med ikke at man ikke filer for meget og rammer neglepladen. Effekten af dette kommer også helt an på hvilken gel lak man har brugt m.m.

Trin 7.)

Når hænderne er tørre finder du en god håndcreme og giver dine hænder og fingre en god omgang kærlighed! Du kan herefter slutte af med en god neglebånds olie til neglebåndene og negleplader.

FJERNELSE AF GELE NEGLE

Princippet i fjernelse af gele negle, er næsten det samme som med gel neglelak. Hvis negle geleen, er en "HARD GEL" skal den files af, hvis du ikke er uddannet, anbefaler vi IKKE, at du gør dette selv, men lader en uddannet negle tekniker om dette.

Hvis din negle gele er en "SOFT GEL" som den vi sælger, her på siden, så skal du blot file så meget af den kunstige negle forlængelse af du kan, inklusiv top coat. Det er vigtigt at du ikke filer ned i natur neglen.

Når dette er gjort, skal du blot følge guiden fra Trin 1.)

Herefter anbefaler vi at du har en periode hvor du lader dine negle få luft og uden kemi. Hvor lang tid er lidt en smagssag, men at dine negle får en uges pause med masser af god creme og olie er helt klart anbefalet.

 

Vi har lavet et sæt til en god pris, med alt du skal bruge for at fjerne Gel Neglelak. Det kan købes her nedenfor: 

Gel Neglelak Fjernelse 

GØR-DET-SELV

Dette sæt indeholder alt du skal bruge for at komme i gang med at fjerne Gel Neglelak hjemme hos dig selv.

Pris:  159 kr. 

SPAR: 40 kr.

Tilføj en kommentar

* Kommentarer bliver gennemgået af en moderator