GUIDE: Fjernelse af Gel Neglelak

Guide: Fjernelse af gel neglelak & gele negle

At få fjernet ens gellak manicure er en lidt mere tidskrævende process, end ved at fjerne almindelig neglelak. 

Hvis du har fået lavet dine negle ved en salon, kræver mange af dem også betaling for fjernelse af gel neglelak manicure.

... Hvorfor ikke spare de penge og gøre det selv?

 

Du skal bruge følgende:

* Du kan også bruge sølvpapir + vatrondeller


Nail Foil Soak Off

Væddes i Acetone og vikles om neglen.

Gellak.dk Remover

Vores remover indeholder plejende ingredienser.

Gellak.dk Neglebåndsolie 

Pleje af neglene med neglebåndsolie er vigtigt!

Ønsker du hurtigere fjernelse?

Top coat er det stærkeste lag i gel neglelak. Acetone tager derfor længere tid om at trænge igennem top coat.

Du kan derfor med fordel file det meste af top coat laget af, så acetonen kan komme hurtigere ned og opløse farven.

OBS: Vær opmærksom på, ikke at file ned i naturneglen.

BESTIL NU


FJERNELSE AF GEL NEGLELAK

Trin 1.)

Hav alle ovenstående produkter klar og start med at væde vattet eller vatrondeller i acetone. 

Trin 2.)

Læg den acetone væddet side eller vatrondel ned mod neglen. Nogle vælger også at bruge en vatrondel sammen med Nail Foil Soak-Off.

Trin 3.) 

Pak sølvpapiret rundt om negl og finger og sørg for at det slutter tæt, så acetonen ikke kan rende ud og fordampe.

Tip: Put eventuelt hænderne i plastposer, f.eks. Fryseposer og derefter vikkel dem ind i håndklæder. Det holder på varmen og acetonen som gør at processen bør gå lidt hurtigere.

Trin 4.)

Nu skal du blot vente i minimum 15 minutter, hvorefter du kan tjekke om lakken er begyndt at slippe. Hvis lakken stadig sidder godt fast, venter du yderligere 10 minutter. Viser det sig at acetonen er fordampet, skal du gå tilbage til Trin 2.) 3.)

Info: Hvor lang tid det tager at få lakken til at løsne sig afhænger af f.eks. Hvilket mærke gel neglelak der er tale om, hvor lang tid det har hærdet i lampe eller hvor længe man har haft det på. Jo længere tid du har haft lakken på neglene, jo sværere er det at få af, men ikke umuligt!

Trin 5.)

Hvis det meste af lakken er ved at have løsnet sig fra neglen, kan du meget blidt begynde at skubbe resterne af neglen med din neglebåndsskubber. Hvis det ikke falder nemt af uden besvær, skal du pakke fingrene ind igen.

Trin 6.) 

Når alt lakken er fjernet kan du tage en klud eller lignende med acetone og blidt skrubbe neglene helt rene og herefter skal du lige et smut ud og vaske dem med en god håndsæbe. At fingre og negle ser hvide ud er pga. Acetonen og har ingen betydning. Dine fingre skal nok blive pæne igen :)

Info: Nogle har også gode erfaringer med at buffe/file top coaten af inden de går i gang med at fjerne deres gel neglelak, men man skal blot være påpasselig med ikke at man ikke filer for meget og rammer neglepladen. Effekten af dette kommer også helt an på hvilken gel lak man har brugt m.m.

Trin 7.)

Når hænderne er tørre finder du en god håndcreme og giver dine hænder og fingre en god omgang kærlighed! Du kan herefter slutte af med en god neglebånds olie til neglebåndene og negleplader.

FJERNELSE AF GELE NEGLE

Princippet i fjernelse af gele negle, er næsten det samme som med gel neglelak. Hvis negle geleen, er en "HARD GEL" skal den files af, hvis du ikke er uddannet, anbefaler vi IKKE, at du gør dette selv, men lader en uddannet negle tekniker om dette.

Hvis din negle gele er en "SOFT GEL eller SOAK-OFF" som alle produkter vi sælger, her på siden, så skal du blot file så meget af den kunstige negle forlængelse af du kan, inklusiv top coat.


Det er vigtigt at du ikke filer ned i natur neglen.

Når dette er gjort, skal du blot følge guiden fra Trin 1.) 

Vi har lavet et sæt til en god pris, med alt du skal bruge for at fjerne Gel Neglelak. Det kan købes her nedenfor: GEL NEGLELAK FJERNELSE SÆT

Dette sæt indeholder alt du skal bruge for at komme i gang med at fjerne Gel Neglelak hjemme hos dig selv


Pris: 189 kr.

BESTIL NU


NY TIL NEGLE? SÅ LÆS HER

Dette sæt indeholder alt du skal bruge for at komme i gang med at fjerne Gel Neglelak hjemme hos dig selv.

Det eneste du selv skal købe er farverne.


Pris: 799 kr.

BESTIL NU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 10% Rabat!

* indicates required
john@email.com

Gellak.dk vil bruge din email adresse til at sende dig nyheder, informationer, samt gode tilbud et par gange om måneden.

Du kan til enhver tid afmelde din tilmelding af nyhedsbrevet i bunden af hvilket som helst nyhedsbrev fra os, eller ved at kontakte os på Info@Gellak.dk. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og med respekt. Ønsker du at vide mere om vores betingelser kan disse findes på vores hjemmeside. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, acceptere du ovenstående.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.