Kundeanmeldelser

Her er et lille udpluk af anmeldelser og henvendelse fra vores kunder. Vi har udeladt navnene af hensyn til privatlivets fred.

5/5 Stjerner (Facebook)

5 flotte stjerner!
Fantastiske produkter, der burde koste en formue, men til priser alle har råd til.
Kundeservicen er utrolig.
Gellak er valget, hvis du vil være sikker på at få den/de bedste:
- kundeservice
- kvalitetsprodukter
- priser hvor alle kan være med
- FB-gruppe hvor man altid kan få råd og vejledning.

5/5 Stjerner (TrustPilot)

Så godt!!
Helt alvorligt, service er i top. Handler man i England og USA synes jeg ofte service er langt bedre og mere invisteret end den danske. Men her er altså bare et klasse firma, med Danmarks bedste service. Sindssygt hjælpsomt, og med helt utrolig hurtig svarrate. Produkterne er også bare noget der dur. De er gode til at give rabatter. På facebook involveres kunderne i beslutninger. Vigtigst af alt tester de ikke på dyr. Thumbs up herfra!

5/5 Stjerner (Facebook)

Fuldt ud tilfredshed herfra!. 
Hurtig levering, lækre farver som dækker utrolig godt. 
- Kunne vildt godt ønske mig, at man måske kunne vælge størrelser/mængde på flaskerne. Synes de er liiiige store nok til mit forbrug. 
Blot et ønske. Også måske en fysisk butik, bare en lille gårdbutik måske
Men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer. 
Mmmmwuuah

5/5 Stjerner (Facebook)

Ville gerne give jer flere stjerner, men det kunne jeg desværre ikke.. super dejlig service og hurtig levering.. bestilte i går kl 15:50 og har lige modtaget min pakke.. så nu er der lækre negle til byturen.. tak..

5/5 Stjerner (Facebook)

Jeg har for nyligt købt en af jeres gel pakker med hele paletten af hvad der skal bruges til at gelenegle for nybegyndere og jeg er vildt med det! 
Som nybegynder bruger man dog mange vipes til at fjerne det klisteret lag, så det kunne være en idé, at der var flere med eller i hvert fald købe ekstra med 
Bestemt ikke mit sidste køb på jeres side 

5/5 Stjerner (TrustPilot)

Jeg har handlet på gellak en par gange efterhånden og jeg har aldrig oplevet en bedre kundeservice! De er simpelhen så søde, rare og gode ved deres kunder. Kan kun anbefales :-)

5/5 Stjerner (TrustPilot)

Super god oplevelse af handle ved Gellak.dk. Jeg havde lidt problemer i forbindelse med levering, idet der ved modtagelsen manglede en af de lakker, som jeg havde bestilt. Jeg skrev til dem på Facebook og de svarede super hurtigt og sendte den prompte til mig - inkl. diverse neglefile, som ikke havde bestilt. Generelt super god service! Og så er deres produkter SÅ gode og det er så nemt at arbejde med. Jeg ville anbefale at handle på deres hjemme anytime! Og jeg kommer helt sikkert til at handle der igen :-)

5/5 Stjerner (TrustPilot)

Kommer 100% igen! 
Bestilte 3 stk negelak og leveringen var lidt forsinket grundet en leverandør (og de ting sker jo for alle shops)! Jeg fik opdateringer og kommunikationen var rigtig god! Tror faktisk jeg går ind og bestiller noget mere med det samme.... :)

5/5 Stjerner (Facebook)

Har nu benyttet Gellakdk 2 gange som gave til min kæreste - Og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så god en service. Ikke alene er produkterne efter sigende fremragende, der svares inden for meget kort tid, professionel hjælp ydes altid (Også til idioter som mig!) De bestilte produkter ankommer indenfor meget kort tid, faktisk har begge gange været dagen efter bestilling og vigtigst af alt - Kunderne betyder noget! Selvom der er tale om et internet baseret handel, er følelsen at de sætter en stolthed i hver handel.

Jeg bestilte for nyligt en ny UV lampe, 2 dage efter kom en mail med en undskyldning for at varen endnu ikke var kommet og at den desværre var gået i restordre, jeg kunne vælge mellem at vente på den bestilte lampe og modtage nogle gratis lak, eller få en væsentligt dyrere lampe (En opgradering til dobbelt pris!) Jeg var squ næsten lamslået.

Herfra alle anbefalinger der kan gives. Damen er tilfreds med produkterne og jeg er ovenud tilfreds med servicen.

Tænk sig, en e-handels virksomhed, som faktisk kan stoles på. Her kan i trygt handle
5/5 Stjerner (Facebook)
Bedre service skal man lede længe efter ! Kunne man give 10 stjerner havde jeg gjort det.

5/5 Stjerner (Facebook)

1000 1000 tak for ekstrem god service og hurtigt levering

Henvendelse fra kunde (Mail)

Kære gellak
Jeg har nu modtaget det som i har sent til mig, tak for hurtig svar og betjening, min veninde og jeg som sammen har handlet hos jer er oprigtigt tilfredse med jer, og det er ikke sidste gang vi handler hos jer. Vi lader det gå vidre til dem vi kænder når de ser vores negle. Af hjertet tak. Og rigtig god dag

Henvendelse fra kunde (Mail)

Tak for hurtigt svar og god betjening!

Jeg har allerede modtaget en mail om at varen er afsendt :)

God aften :)

Henvendelse fra kunde (Mail)

Så takker jeg mange gange! Det er god service!!
God weekend til jer!

Henvendelse fra kunde (Mail)

Det ville være helt fantastisk! Mange tak for hurtige svar og god service. Glæder mig til at komme i gang :)