Information om Gellak Brandet

Da vi startede www.Gellak.dk tilbage i Oktober 2016, havde vi valgt CANNI som vores leverandør af gel neglelak.

Årsagen til at vi valgte CANNI, var fordi de overholdte EU's regler indenfor kosmetik og neglelak.

Kvaliteten var vi egentlig også fint tilfredse med, men vi ville gerne tilbyde vores kunder bedre produkter og et mere moderne og unik udvalg af farver og farve sammensætninger.

Vi startede derfor forhandlinger med en stor fabrik som producere eksklusiv høj kvalitets gel neglelak. Vi var meget dybdegående med hvad produkterne indeholdte og om de levede op til vores standard.

Heldigvis, er kvaliteten i top og er på niveau med mange af dagens "populære" brands indenfor gel neglelak også til rigtig fornuftige priser.

Gellak flaskerne er dyrere end CANNI og det er der et par årsager til.

Den ene er at flaskerne er på 15 ml i stedet for kun 7.3 ml som de er hos CANNI også er låget på flasken unikt, da farven bliver hærdet i toppen af låget og dette kræver yderligere tid under produktionen.

Vi ønsker ikke "blot at være endnu en forhandler af gel neglelak" - Vi vil være blandt de bedste og som jeg personligt syntes vi er godt på vej til.

Efterhånden har vi fået opbygget en rigtig god kundekreds både af private men også professionelle negle teknikere.

Hos CANNI havde vi adgang til ca. 300 forskellige farver, hvilket også er mange. Men udvalget af unikke og specielle farver var en smule begrænset.

Ved vores nye samarbejdspartner har vi adgang til over 3.000 forskellige farver og der kommer hele tiden nye til.

Samtidig så har vi også indflydelse på at kemien i vores gel neglelakker overholder regler og love i både Danmark og EU. Da dette er det vigtigste for os.